Spoštovani uporabniki Knjižnice Kočevje,

od 24. 02. 2021 do preklica bo Knjižnica Kočevje zaradi izrednih razmer obratovala po spremenjenem delovnem času in sicer v ponedeljek, torek, četrtek in petek od 8 – 16 ure, v sredo od 12 – 19 ure, v soboto pa bo knjižnica zaprta.

Vračanje gradiva še vedno poteka brezstično, knjige ob vstopu v knjižnico odložite na označen voziček za vračila. Novo gradivo lahko prevzamete v knjižnici, prosimo pa vas, da si ga, če je le možno, PREDHODNO NAROČITE.

📖 NAROČANJE GRADIVA

Gradivo lahko naročite preko aplikacije COBISS+ (Moja knjižnica) in mCOBISS, preko e-maila za naročanje: narocilo.knjiznicakocevje@gmail.com ali telefonske številke: 01 893 13 20 ali 040 612 080.

Na e-mail ali po telefonu sporočite avtorja in naslov želenega gradiva ter svoje podatke (ime, priimek, številko izkaznice, TELEFONSKO ŠTEVILKO). Predlagamo, da navedete več naslovov, saj bo verjetno kateri od želenih že izposojen. Ko boste prejeli povratno obvestilo, lahko knjige prevzamete v knjižnici.

📖 IZPOSOJA ELEKTRONSKIH KNJIG

Vabimo vas, da obiščete spletni portal BIBLOS, kjer si lahko izposodite e-knjige. Na voljo so vam tudi drugi e-viri in baze podatkov s številnimi vsebinami.

V kolikor potrebujete dodatno informacijo, nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali!