Uporabnike obveščamo, da bomo z 22. 2. 2021 pričeli ponovno obračunavati zamudnino.
Prosimo vas, da izposojeno gradivo, ki se mu je ali se mu bo pred tem datumom iztekel rok izposoje, vrnete ali mu podaljšate rok pred tem datumom.
 
Vračanje gradiva še vedno poteka brezstično, knjige ob vstopu v knjižnico odložite na označen voziček za vračila. Novo gradivo lahko prevzamete v knjižnici, prosimo pa vas, da si ga, če je le možno, PREDHODNO NAROČITE.
 
📖 NAROČANJE GRADIVA
 
Gradivo lahko naročite preko aplikacije COBISS+ (Moja knjižnica) in mCOBISS, preko e-maila za naročanje: narocilo.knjiznicakocevje@gmail.com ali telefonske številke: 01 893 13 20 ali 040 612 080. Na e-mail ali po telefonu sporočite avtorja in naslov želenega gradiva ter svoje podatke (ime, priimek, številko izkaznice, TELEFONSKO ŠTEVILKO). Predlagamo, da navedete več naslovov, saj bo verjetno kateri od želenih že izposojen. Ko boste prejeli povratno obvestilo, lahko knjige prevzamete v knjižnici.
 
📖 IZPOSOJA ELEKTRONSKIH KNJIG
 
Vabimo vas, da obiščete spletni portal BIBLOS, kjer si lahko izposodite e-knjige. Na voljo so vam tudi drugi e-viri in baze podatkov s številnimi vsebinami.V kolikor potrebujete dodatno informacijo, nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali! 😊
 
📖 IZPOSOJA AVDIO/ZVOČNIH KNJIG
 
Vabimo vas, da si preko mobilne aplikacije AUDI BOOK enostavno izposodite zvočne knjige in jih poslušate kar s svoje mobilne naprave.
 
Na voljo so vam tudi drugi e-viri in baze podatkov s številnimi vsebinami. V kolikor potrebujete dodatno informacijo, nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali!