Kljub temu, da smo v času ukrepov zaradi izrednih razmer prikrajšani za izposojo tiskanih knjig ter obisk kulturnih prireditev in predavanj, nam na srečo splet nudi MNOŽICO ZABAVNIH IN POUČNIH ELEKTRONSKIH VSEBIN, do katerih lahko VARNO in BREZPLAČNO dostopate OD DOMA!

Za vas smo posodobili seznam priporočenih ELEKTRONSKIH VSEBIN IN VIROV, ki zajemajo tako zabavne vsebine (elektronske knjige, zvočne knjige, avdio in video prispevke oddaj, predavanj in branj, glasbene vsebine, virtualne obiske muzejev itd.), kot tudi e-priodiko (časopisi, ki jih lahko prebirate preko spleta) ter informacijske in znanstvene vire (dostop do referenčnega gradiva, znanstvenih člankov, …).

Prepričani smo, da bo med naborom vsebin prav vsak zase našel takšno, ki mu bo omogočila kvalitetno preživljanje časa v obdobju, ko je še vedno bolje ostati doma. Seznam bomo sproti dopolnjevali: če sami poznate dober vir, ki ga ni na seznamu, ga bomo z veseljem dodali!

Toplo vas vabimo, da spremljate našo Facebook stran, na kateri dnevno objavljamo zanimive prispevke, ki lahko popestrijo dan tako vam kot tudi vašim najmlajšim družinskim članom! ❤️📖

Veliko zdravlja vam želi,

vaša Knjižnica Kočevje.