Knjižnica Kočevje posluje po rednem delavnem času, knjige lahko tudi VRAČATE, vendar pa je ZAMUDNINA zaradi neprehajanja med občinami in preprečevanja zbiranja velikega števila ljudi za enkrat do 30.11. zaustavljena. V tem času PORAVNAVA TERJATEV NI MOGOČA. Ker še vedno delujemo v skladu s smernicami NIJZ, prosimo, da si GRADIVO če je le možno, PREDHODNO NAROČITE.

NAROČANJE GRADIVA

Gradivo lahko naročite preko aplikacije COBISS+ (Moja knjižnica) in mCOBISS, preko e-maila za naročanje: narocilo.knjiznicakocevje@gmail.com ali telefonske številke: 01 893 13 20 ali 040 612 080. Na e-mail ali po telefonu sporočite avtorja in naslov želenega gradiva ter svoje podatke (ime, priimek, številko izkaznice, TELEFONSKO ŠTEVILKO). Predlagamo, da navedete več naslovov, saj bo verjetno kateri od želenih že izposojen. Ko boste prejeli povratno obvestilo, pa lahko knjige prevzamete v knjižnici.

IZPOSOJA ELEKTRONSKIH KNJIG

Vabimo vas, da obiščete spletni portal BIBLOS, kjer si lahko izposodite e-knjige. Na voljo so vam tudi drugi e-viri in baze podatkov s številnimi vsebinami.

V kolikor potrebujete dodatno informacijo, nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali!

Ostanite zdravi v družbi dobre knjige!